Pomocná

Pomocná

Anotace: Když pomáháte příteli...

Sbírka: Složené z papíru

Čekám ve stínu vchodu
čekám na novou výhodu.
Na něco, čím ho budu mít v šachu
takže se na chvíli zbavím strachu
že mi zmízí přítel nejlepší
a za to peníze jsou přeci to nejmenší.

Není to nelidské, gesto přátelské
totiž pomůže jemu hlavně
proto ta jistota, že konám správně
nejde totiž jen o potřeby vlatsní
více jde o to, ať jsme oba šťastní.

Jasně že jsme kamarádi
velice máme se oba rádi
a klasicky jeden vedle druhého
za počasí velice vlídného
jedeme rychle, šíleným tempem
prostředím známým - naším městem.
Autor exKlarka, 13.05.2013
Přečteno 418x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí