Až...

Až...

Anotace: pro otrlejší

Hledím na nebe a ptám se proč,
kouknu se dolů a hlava říká: "skoč!"
Lákavě volá propasti dno,
zavírám oči, vem si mě, tmo.

Poslední nádech a poslední krok,
poslední výkřik a poslední šok.
Nebude slz a nebude bolesti,
nebude břemen nemožných unésti.

Až přijde ten čas, ať nepláčou hosti,
sílu jim přeju, té já neměla dosti.
A taky kuráže, které mne neučili,
a lásku, kterou mne neobdařili.
Autor FANGirl, 14.05.2013
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Dominik Plesr, Kirsten, Venuše
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň,super rytmus ,snad až na poslední větu.
Zkusil bych (kterou mi odepřeli).
Byla by pěkná i jako píseň.
Líbí se mi.

14.05.2013 16:51:22 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí