marry ann

marry ann

Anotace: kdyz si 5 let hrajete na nekoho kym nejste. delate veci, ktery neprozvate a nebavej vas.. jednoho dne si to uvedomite a je vam kurva spatne. chvili trva se vratit...

kdo je marry ann?

psal se rok 2007..
jeji oci osleply
mozek prestal pracovat
a srdce se rozpadlo na milion kousku

zmizela.

kazdej
dalsi
rok
si hrala na stesti


bez pratel
sama
s novym manzelem

jeji telo ztratilo dusi
a smysl prozivat
sex.

2 0 1 3
pin kod
do novyho zivota

zpet
mezi vas
mezi lidi.

*

zase si delam co chci
kricim do tichy noci
jak jsem stastna
jsem svoje

"svoboda"

napsala jsem si seznam veci, ktery chci udelat nez umru
kazdej den je prozitej


jsem
sama sebou
Marry Ann
Autor marry ann, 14.05.2013
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: lucie.Tee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej v novém světě Marry Ann. Ať je ten poslední a veselý

15.05.2013 00:19:52 | Tadam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí