ZÁHADNÝ MĚSÍC

ZÁHADNÝ MĚSÍC

Anotace: Jak už jsem nespal, den i čas si zapsal.

22. 4. ´13; 03:00
Uprostřed té noci
kdy zem celá spí
není mi pomoci
Nenáměsíční bdí

Mně v noční košili
bez čepice na chvíli
zastesklo se velice
po svitu měsíce

Co vidíš - Rudi
Není stříbrný
ale celý rudý
V jádru je žlutý
celkově ohnivý

Kdybych to nezapsal
zalehl dál zase spal
sám bych asi nevěřil
že ten úkaz se stal

Teď abych se bál
co bude asi dál

Cuká mi v rameni
Déšť přijde za chvíli
Bude pršet kamení?
Co v co se promění?

Ohnivý měsíc na obloze!
Co záhad na hlavu jednu
I když ruce k nebi zvednu
vím - nevyřeším ani jednu
Autor RU 82, 15.05.2013
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se ti fakt povedla :-)

16.05.2013 16:32:02 | Robin Marnolli

Děkuji za příznivé hodocení, stálou přízeň a zdravím!

17.05.2013 21:19:12 | RU 82

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí