úsměv

úsměv

Anotace: Mnoho jich potkávám každý den... vidí někdo i ten můj?

Oči máš zavřené,
v prázdnotě sedíš,
přestože všude tma,
pozorně hledíš.

Úsměv jde kolem,
tajemství nese,
odkryj ho, honem!
Pláčem se třese.

Další smích v popředí,
vzduch náhle chladne.
Copak tu nesedí?
Tady lež vládne.

Otevři zraky,
co v sobě nosíš,
někdy však bolí,
když vidíš taky.

Slepý svět neřeší,,
kdo spřádá plány.
Ne vždy jsou úsměvy,
ze srdce dány.
Autor LadyCat, 17.05.2013
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí