MINIATURY 23

MINIATURY 23

Anotace: Rýmy a říkánky, z pomyslné čítanky i s nádechem sexu.

Žel žal nežal
život jde dál!
….
Mohu jen
odpočívat
Nemusím se
už ani dívat
jen tak zívat
….
-Bez cizí pomoci
Leží tu v nemoci
Není mu pomoci
-Prosí o trochu
snad jen soucitu
-Buďte potichu
pro toho necitu
ať klid je tu
….
Všechny padlé hrdiny
Pán si už vzal
Jen padlí na hlavu
žijí s námi dál
….
Kolik církví tolik bohů
jeden na každém roku
přešlapují z nohy na nohu
vedou nás - ale do hrobu
….
Židovské pořekadlo
-Co světíme
dobře víme
-Když právě jíme
s nikým se
nebavíme
-V tu chvíli
všichni mrtví
jako by byli
….
Někteří muži
dávají přednost
golfové holi
před souloží
Ta nectnost
ženy až bolí
….
-Ty můj milý
třeba jen v košili
přijď na chvíli
-Ty můj motýlku
přijď jen na chvilku
rozestýlám postýlku
Autor RU 82, 18.05.2013
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí