Karkulka

Karkulka

Anotace: Karkulka trochu jinak.

Karkulka se lesem toulá,
na myslivce čeká,
prý si myslí, tenhle moula,
že se vlka leká.

Minule vám vlka hnala,
ječela jen trochu,
potom pomoc přivolala,
správná finta hochu.

Nechala se ochraňovat,
na slabou si hrála,
možná bude brzy chovat,
ráda mu přec dala.

Tohle se ji velmi líbí,
za babičkou spěchá,
návštěvy ji časté slíbí,
všeho doma nechá.

Její milý teď ji chrání,
lekce lásky dává,
brzy bude jeho paní,
vlku budiž sláva.
Autor Psavec, 18.05.2013
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, Jiná, Martinecka23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí