Setkání po letech

Setkání po letech

Anotace: Když potkáte svoji dávnou lásku, jsou dvě možnosti: 1. vrátíte se k sobě; 2. ale častěji se pouze zastavíte a pozdravíte.

Ahoj Jity,
neviděli jsme se spoustu let.
Ty jsi byla mladá a znát si chtěla svět.

Já byl tenkrát mladík,
co se učil žít.
Cítit ruku v ruce a společně žít.

Vím, je to hodně let,
cesty se rozešly,
kam osud jen chtěl.
Ty jsi chtěla tančit,
zpívat a básnit,
u nohou ti ležel svět.

Na mě silný vítr vál,
na sever mě odeslal.
Kdybych jednou mohl a pozval tě domů,
byl bych hodně rád.

Moje milá Jity,
čas se nevrátí zpět.
Už dávno máš svoji cestu,
povinnost i lásku.
Tak se tedy měj.

Nyní zvedám kotvy,
vítr vane dál.
Se slepou mapou v kapse,
hledím vstříc,
co krásného bylo,
nevrátí se nikdy víc.
Autor Hantec, 19.05.2013
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ono někdy stačí jen půl roku..

20.05.2013 14:05:43 | Jiná

ono někdy stačí jen půl roku..

20.05.2013 14:05:43 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí