O chudákovi

O chudákovi

Anotace: 25.3.2013 Uplně mě tyhle lidi štvou...

Zachraň mne, mne vytáhni,
na to dno místo mně spadni,
táhni, tlač mně, pomáhej,
na sebe se nedívej.
Nemůžu si pomoct sám,
já tě zcela vyčerpám!
Pomáhej mi,vysil se,
se mnou na dně octni se.
Vlastně mě to s tebou baví,
tebe to sice jednou znaví,
ale nemáš sílu se mě zbavit.
Chci se topit, užírat,
své rány ti otvírat.
Jen se hlodej v tom mém bolu,
rád tě taky svrhnu dolů.
Pojď se se mnou utápět,
libovat si, jak je ošklivý svět.
Jsi moc hodný,že mi nasloucháš,
jen nevíš, že v tom utrpení máš.
Tebe vysaju a zničím,
budeš nikým a ničím.
Budeš ten zlý, že mi nepomáháš již,
stejně si najdu někoho, kdo mě polituje, víš!
Autor Terra130, 21.05.2013
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, jsou takoví, ale ne úplně všichni, ale dá se to poznat:-)

21.05.2013 13:29:58 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí