Mistress

Mistress

Anotace: ...Damsel in Distress...

Jsem jenom záplatou,

na tvojí krizi,

se mnou se přece dá mluvit o všem

to už nejde s tvou přítelkyní.

 

Po šesti letech, už je to lež.

Jen se směješ, už tomu nevěříš.

"Báječná ženská" tvý první životní scifi.

 

Vidíš a tuhle mám zrovna ráda.

Jednou mě to čeká.

(..jednou, ne s tebou.)

 

Asi bych tu neměla být.

Objímat tvý mokrý tělo vprostřed Vltavy.

 

(Pane řediteli banky, ve třiceti zachtělo se milenky?)

 

My si přece nemusíme lhát,

jen trochu si porozumět, poslouchat.

 

Tak mi přestaň do ucha broukat,

že mě vezmeš na večeři, na výlet,

...že mi dáš celej svůj svět.

 

Ten už si dal jí.

Dámě hezké, chytré, solidní.

Nestačí ti?

 

(O půlnoci lovíš mladý ryby....v tekoucí řece.)

 

Neslibuj,

když mi shrnuješ rukávy tvý bílý, pracovní košile

a já si v ní bezostyšně lehám do mokrý trávy..

 

Schrnout a dvakrát přeložit....jak jsi to říkal?

A není to jedno?

Autor Loveless, 23.05.2013
Přečteno 521x
Tipy 6
Poslední tipující: kudlankaW, Madanik, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná výpověď bez příkras,
protože o sex jde až v první řadě...
toť nasnadě - po vnadě...

Marty Kudlák

01.06.2013 18:41:32 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí