Zbouranej Zenit

Zbouranej Zenit

Anotace: Mentálně jsem se opil svojí tvorbou a přikousl si k ní i pár jiných autorů :DDD

Dejte mi páku
a já pohnu zemí,
dejte mi raketu
a přesáhnu zenit.

Dejte mi křídla
a k nebesům vzlítnu,
seberte mi naději
a na místě chcípnu.

Neberte mi nenávist
je můj vnitřní oheň,
nechte mojí prdel
ta je plná h...n (_!_) ;D

Samá "dobrá" rada
to že dělám chyby,
nebavěj mě tyhle hry
se slovem na kdyby.

Kdybych nebyl debil
moch bych světu vládnout,
jenže sotva sám sebe
umim tak-tak zvládnout.

Musim život zdlábnout
tož kdo mi ho nandal,
jenže já to dělám stylem
co nadělá randál!!!

Je to děsnej skandál
už jen to že tvořim,
spojuju tu protiklady
a konvence bořim.

Nabourávám lyriku
vymýšlím si slova,
jak mě něco napadne
dám si to zas znova.

Jedou se tu komentáře
lidi dávaj typ,
já si přeju jenom jedno
pište trochu líp;)

Je tu děsně monotónně
všude samá láska,
Argentincká novela
až to dveřma práská.

Tady tohle téma
je už troch klišé,
chce to něco vostřejšího
a né jenom plyše.

De Sadeho tvorba
taky dobrý téma,
jestli můžu něco říct
změňte kurva schéma;)
Autor ZENITZERO666, 25.05.2013
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Do Ga, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))..za Argentinskou novelu..

25.05.2013 09:06:32 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí