Nemoce

Nemoce

Anotace: Když se člověk nudí v čekárně u lékaře.

Transplantace ledviny

Řeknu ti milá novinu,
právě jsem dostal ledvinu,
jedna mi stačí k životu,
dárce má pohřeb v sobotu.

Žloutenka

Svedl jsem jednu dívenku,
dostal jsem potom žloutenku,
lékař mi řekl vemeno,
nesváděj cizí plemeno.

Kapavka

Chytil jsem tuhle kapavku,
zasloužil bych pár pohlavků,
jen co mi léky zaberou,
majznu tu děvku sekerou.

Úplavice

Radostí mám stále více,
teď nás trápí úplavice,
průjem, to je lichocení,
sračka život moc nám mění.

Vzteklina

Já se snad z toho pominu,
ten pejsek prý měl vzteklinu,
injekce si doktor chystá,
že jsem vzteklý, věc je jistá,
Autor Psavec, 25.05.2013
Přečteno 512x
Tipy 14
Poslední tipující: Básník Karel, snupicek, Jiná, VEDz RVAHEs, isisleo, Martinecka23, Amonasr, Lůca, Truckle, Sima, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké.
Jen doufám že se nevrátí pravé neštovice které jsou prý údajně vymýcené.
Poslední dobou se totiž povídá že ještě virus této nemoci může být v permafrostu.
Což je věčně zmrzlá půda.

24.04.2020 09:09:33 | Básník Karel

Není co dodat.
Po přečtení jsem omlád.

26.05.2013 04:08:05 | VEDz RVAHEs

:-)))..samá lepší choroba Tě napadla..

25.05.2013 20:57:59 | isisleo

pobavilo :-)

25.05.2013 11:53:27 | Truckle

Kameňáčky z čekárny?...:-D

25.05.2013 09:40:14 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí