Vývojem

Vývojem

Anotace: Jak nás život mění.

Sbírka: Složené z papíru

Litovat rozhodnutí a toužit
vrátit čas, všechno změnit
je teorie co nedá se použít
jen otroci svých vlastních chyb
nechávají se jimi utopit.

Vším, čím jsme trpěli
ať už jsme chtěli či nechtěli
pokaždé zdárně jsme propluli
nebudeme tedy litovat dne
kdy se z nás tvořilo, kým dneska jsme.
Autor exKlarka, 25.05.2013
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí