Stýskací

Stýskací

Anotace: Ale už se mi stýská jenom tak hezky. Mám Tě (ach, zase to tykání) moc moc ráda. Vždy budu mít.

Stýská se mi,

ať jsi kde jsi,

do snů si Tě přivolám.


Zas mi řekneš,

co mám dělat,

co budeš chtít udělám.

 

Stýská se mi,

moje milá,

všechny moje chyby znáš.

 

Smíš vynadat,

smíš pohladit,

já vím, Ty mě ráda máš.

 

Stýská se mi,

pampeliško,

teď já pro Tebe tu jsem...

 

Vždy budeš

zářící hvězdou

a já jen Tvým odleskem.

 

Stýská se mi,

ale já vím,

jsi tu, i kdybys nebyla.

 

Nevzdám se,

neboj, neuteču,

vždyť jsem Ti to přece slíbila...

Autor genca, 29.05.2013
Přečteno 482x
Tipy 8
Poslední tipující: malá Čarodějka, Madanik, Jiná, pulita alma, kolemjdouci
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná.. ST

29.05.2013 01:11:58 | kolemjdouci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí