Po letech manželství

Po letech manželství

Anotace: Roky nemají slitování.

Slabá erekce

Dočkal jsem se ponížení,
za mé slabé ztopoření,
žena žádá odškodnění
za jiného teď mě mění.


Upřímnost

Že už nejsem jako laňka,
to je jistá vada,
po tobě též není sháňka,
přesto tě mám ráda.


Co je horší

Že mi prsa dolu visí,
vada je na kráse,
tvůj však podává demisi,
v každodenním čase.
Autor Psavec, 29.05.2013
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: snupicek, Martinecka23, Sima
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí