Jsem

Jsem

Anotace: Pro některé tím určitě jsem...

Jsem slabý hlásek duše
co ho přehlížíš tak hluše
jsem slabý hlásek těla
když tvoje ústa zkameněla.

Jsem svědomí v tvé hlavě,
co přemluví tě hravě
jen stačí písknout slabě
zkus mě porazit...

Jsem kamínek v dráze,
co ho přehlídneš snáze,
jsem velká voda bořící hráze
Zkus mě dohonit...

Jsem vzduch kolem tebe
jsem modrá utržená z nebe
jsem zima, co tě zebe
Zkus mě pochopit!

Jsem malá kapka v moři
co rozpoutá bouři
a překážky v cestě boří
Zkus mě zastavit...

Jem vločka první zimy
co spolu s ostatními
bloudí mezi lidmi.
Zkus si mě najít...

Jsem sama svojí paní
co svou studenou dlaní
kárá tvoje lhaní.
Zkus mi ublížit...

Jsem ta, co skáče radostí,
když tebe radost opustí
když svědomí se ti mstí!
Zkus konečně sám jít...
Autor Luciferka, 01.06.2013
Přečteno 466x
Tipy 6
Poslední tipující: Luky-33, Madanik, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj. moc hezky napsané.

02.10.2013 18:05:39 | angel.soul

Jednoduché, čisté a nádherné !!!

09.06.2013 23:05:01 | Madanik

Líbí se mi ten rytmus tvořený z jednoduchosti.. Hezky plyne a skoro jako by s hudbou hrála v hlavě... :)

09.06.2013 21:07:08 | Sýkorka07

Hrála mi v hlave hudba, když jsem tohle skládala. Děkuju.

09.06.2013 21:09:03 | Luciferka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí