Žlutý dům v koutě ulice

Žlutý dům v koutě ulice

Anotace: ...

Žlutý dům v koutě ulice
ve zlomku malých historií:
Dny dávno zavřených dveří
čas vzdáleným metrem měří
minulost dýchá nostalgií

Proud času žene vzpomínky
na teplo rozpálených kamen
okno roletou zakryté
vzduch plný vůně té i té
pomalu dohořívá plamen

Po schodech na zahradu
cestička, tráva, celý svět
stůl, sklenice limonády
fůra času na nápady
nedá se nikdy vrátit zpět
Autor Sima, 01.06.2013
Přečteno 510x
Tipy 11
Poslední tipující: zdenka, Psavec, tato22, Robin Marnolli, Miriska, Amonasr, Avola
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vrátilo mě to zpět.děkuji za tu vzpomínku...

19.09.2013 23:09:46 | zdenka

pěkně plyne, příjemná, melancholicky nostalgická.
Něco jako óda na rodný dům, nebo stavení spjaté s kusem života protkaného pavučinami vzpomínek.

02.06.2013 09:50:18 | Robin Marnolli

trefa...

02.06.2013 18:15:36 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí