Modlitba...

Modlitba...

Anotace: ...tichá a nevím k jakému bohu

V chrámu páně sedím na lavici
Modlící se stařeny mám po pravici

Ale co já mám toho hodně na srdci
Nikdy jsem se nemodlil kdo mě to teď naučí

Slzy kanou po mé tváři
V tichosti však říkám modlitbu

Stejně ničím nesmyjí tu vinu
Za to velké trápení a zradu

Snažím se nepropadat beznaději
Však já jsem silný bojovník

Naleznu řešení pro každou situaci
A klidně se budu snažit sebevíc

Modlím se za nás za oba
A za odpuštění tvých bližních

Kéž naše srdce zavanou
Na ty pěkné svahy jižní

Tak kde severní vítr nefouká a nemrze
Jen liška s liškou k sobě se tisknou

Modlím se dál a snad to pomůže
Láska přeci všechno přemůže

Modlím ať zas ve mě vidíš může
Na kterého se spolehnout můžeš

Nezbývá mi než před tebou pokleknout
A prosit tě o odpuštění, má nejmilejší růže

Autor JohnyD., 03.06.2013
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí