Ten odlesk

Ten odlesk

Anotace: Vzpomínka na pocit z pohledu z okna

Oranžové listí

 

více zlaté zdá se být,

 

když pod ně padl čistý sníh

 

a na ně ranní svit.

 

 

Ten odlesk krásy nutí tajit

 

dech a bídu jinou...

 

Co více může člověk najít,

 

než něco, s čím chce splynout.

Autor tooc, 05.06.2013
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí