Nevydržela

Nevydržela

Anotace: Tohle dlouho nebaví.

Nejvyšší čas, říká paní,
myslet nyní na pokání,
nebude už muže svádět,
ani v baru moc vyvádět.

Do kostela začne chodit,
to se může vždycky hodit,
odežene chlípné chutě,
tvrdé pořídí si kutě.

Půstem hned si tělo týrá,
odmítla i inženýra,
modlí se teď večer, ráno,
rozhřešení je jí dáno.

Málem svatou by se stala,
jenom kdyby vytrvala,
za čas ji to ale nudí,
mrzutá se proto budí.

Chybí jí ta mužská chasa,
pro ně byla nóbl klasa,
v baru skvělá společnice,
v lůžku žhavá milostnice.

Spása duše počkat musí,
s milenci to opět zkusí,
vše nyní rychle dohoní,
zas bude řádit na koni.
Autor Psavec, 06.06.2013
Přečteno 461x
Tipy 10
Poslední tipující: eMHart, Sýkorka07, Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., snupicek, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí