TIME IS MONEY - čas jsou peníze

TIME IS MONEY - čas jsou peníze

Anotace: Čas napoví - mění i přísloví

Neplatí čas
jsou peníze
když peníze
máme občas
a čas pořád

Je tu ještě jiný řád
Neřád vlastně napořád

Čas nemají nikdy
peníze jak by smet
I tak žijí mnoho let
Nápověď nestačí?
Chroničtí flákači
Autor RU 82, 07.06.2013
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí