MINIATURY 25

MINIATURY 25

Anotace: Verše a říkánky z pomyslné čítanky (i o sexu špit)

LOUČENÍ
„Tak na shledanou
v lepších časech!“
vážně se praví
To bychom se asi
už nikdy nesetkali!

PODĚKOVÁNÍ
Komu vyslovit
vřelá slova díků
jakžtakž chodím
nejsem na vozíku

Jsem ale ve věku
kdy světu z vděku
učiním snad zadost
rozdávám-li radost

NE DNY ALE MŽIKY
„Jen pro ten
jeden den
stojí zato žít“

Uvědom si – ať víš
jen pro okamžik spíš
V tom každém dni
může být i poslední

LÁSKA tou pravá bývá
když i klíny otevírá

ŠTÍHLOST
Závidím vám
a jak
že jste štíhlý
až tak
Kohout dobrý
netloustne prý

POKLONA
Ať chumelí
či větry dují
TY splňuješ
úplně vše
co muži
na ženách
požadují
Autor RU 82, 09.06.2013
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: kolemjdouci
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kolemjdoucí - děkuji za přízeň a zdravím - pochvala je vždy milá a povzbuzující

09.06.2013 11:19:24 | RU 82

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí