Ženuška je poklad

Ženuška je poklad

Anotace: Drahé chutě.

Starší pán má velké chutě,
doma tváří se mrzutě,
zase krev mu v žilách vaří,
zábočák se jistě zdaří.

Síla ta se ještě najde,
jenom kasa při tom zajde,
šlapky cenu pozvedají,
žádnou slevu nedávají.

Tajné konto už má díru,
na ženě teď zkouší sílu,
řekla mu to celkem jasně,
za penzi ti bude krásně.
Autor Psavec, 12.06.2013
Přečteno 471x
Tipy 8
Poslední tipující: Sýkorka07, Martinecka23, Belmon, isisleo, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí