Pussy Riot

Pussy Riot

Anotace: ...

 

 

Prodejný premiér prodejné země,

ať protest vychcípá a shnije v kobce,

nakoupit za draho, prodat se levně,

jen, když se nažerou vlci a ovce

 

jen když je v krmníku kus toho žvance

a sportem ku štěstí v továrně na sny

a kdo by podléhal kdejaké rance,

když máme špiritus a nonstop masny

 

ať shnijí v neznámu pitomé dievočky,

hnutí jen poplete netečné stádo,

klidně si vrazíme zas ksichty do močky,

deneg ot Putina nam óčeň nádo

 

 

 

 

 

Autor vkl, 16.06.2013
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí