Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: No prostě básnička o loučení, o tanci, o mně...

Nemyslela jsem,

že mám ještě šanci...

A ani se mi nikdy nesnilo

jak moc se najdu v tanci...

 

Vždyť jsem jen

holka, co si nevěří,

co preventivně

stojí u dveří...

Byla.

 

Po celé dlouhé roky

se to změnit nedalo...

A jen já vím, nebýt tebe,

ani teď by se to nestalo.

 

Dík za ten čas,
i když byl krátký

a taky se už nedá
vrátit zpátky,

tak prostě byl.

 

Brečela jsem a vztekala se,

že nikdy nic hned mi nešlo,

pro moje „chci“ a tvé pochopení,

vždycky to v dobré zas přešlo.

 

Jak bývá to, je čas se loučit,

boty na čas dát do krabice,

vzpomínky zůstanou, no a já

vždycky už budu tanečnice.

To díky tobě.

 

Měj se krásně, kdekoliv budeš,

tiše teď jen zašeptám,

pa, ty skvělá učitelko,

pa Miško, zas vrať se nám.

Autor genca, 23.06.2013
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí