Budoucnost

Budoucnost

Anotace: ...

Která je ta správná cesta?
Nevíš, co tě čeká.
Jsi jako jeden ze sta,
nečeká tě volba lehká.

Pořád váháš, netušíš,
kde se octneš za pár let.
Kdo budeš, čím se uživíš.
Ač to bude bolet.

Nemáš na výběr, teď jen čekáš,
kdo ti šanci nabídne.
Máš pocit, že nic nemáš,
nic není do týdne.

Budeš čekat dál a dál,
už víš, že nebude to bál…
Autor Iwushak..., 25.06.2013
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí