CTÍM KAŽDÉ RÁNO

CTÍM KAŽDÉ RÁNO

Anotace: neb významem je zanedbáno

Po probuzení i bez snu

každému dalšímu dnu

za života prodloužení

je-li už je světlo denní

namaluj třeba kuropění


Zastav se na chvíli

mlhy se rozplynou

už nic v tom nebrání

nemáš-li práci jinou

z vděku maluj svítání
Autor RU 82, 26.06.2013
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí