Forsak

Forsak

Anotace: Aneb Nic se básní nezmění...

Co si myslím o tvých básních?

Nejde říct v pěti verších

Ani slovních frázích.

Mít smysl pro nesmysl

A rozum ten nám nejspíš schází.

 

Básně jsou střípky skládání

Vzpomínek minulosti

Jen opilé noční bádání

O Sladké noci, příteli ze stínu

a sebelítost dosytosti.

 

Dva asociální případi

v depresivních fázích.

Názory básníka každého odradí

A slova zraňují

Rány jen další do srdce zasadí.

 

***

 

A tak to s těmi našimi básněmi bude dál.

Autor Philosophic Theory, 01.07.2013
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí