Nespokojená babka

Nespokojená babka

Anotace: A mele a mele.

Zas tě babko žerou roupy,
koukám na tě jako hloupý,
to je tedy historie,
ječíš jako satorie.

Peskuješ mě, okřikuješ,
každou drbnu informuješ,
že už nejsem správný hřebec,
na tebe by vlez jen slepec.

Slepý, hluchý, můžeš věřit,
také sebe musíš měřit,
hubou meleš bez přestání,
těžké potom milování.
Autor Psavec, 02.07.2013
Přečteno 387x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Martinecka23, Jiná, Jeněcovevzduchukrásného, mikrojimbo, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí