Venušina socha

Venušina socha

Anotace: ... podstavec Venuše, co nedbá o duši, ale dbá o duše ...

Tato zem, plná zmatků
provází pověst mou,
je plná zvratků
jak marioneta na drátku.
A pak, když rozum přehluší,
stane se, co nikdo netuší
a složí dary k nohám Venuši.
Tak řekněte, co mi přísluší,
když nedbám o tělo i o duši?
Autor Inge, 06.07.2013
Přečteno 1470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí