MINIATURY 26

MINIATURY 26

Anotace: Verše a říkánky, z vysychající studánky

Kytkou - básní
ženu neurazíš
Žádné harašení
dát-psát-smíš

Všechno nějak začíná
někdy je to až dojemné
Vše nemusí končit stejně
I nekonečné dokonce
Či-li skončit bez konce

Psát o ničem
bez naděje
i to se děje
Stejně jako
jen na oko
mnohokrát
sám si hrát
jen tak s míčem

Slunce moje
veď mne
Pokud tě vidím
nejsem sám
Budu žít a rád
ať už budu stár

Když v televizi nic není
dávám přednost čtení
Něco o lidech a dění
Vše před očima se mění

Rozdávat radost
to je teď jediné
o co se snažím
Mám jí stále dost
Děkuji a zdravím
Autor RU 82, 08.07.2013
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí