Tajná porada

Tajná porada

Anotace: ... je to záhada, věřit jako za mlada a neucítit strach v domově i na cestách ...

Bože, Bože, Bože,
prosím, poraď, které dvě odnože:
CN+PL X RU+CZ zvolit?
Až překonáš Stožek,
a budeš těžce zmožen
tak, že i pot se bude drolit.
Pak najdeš správné lože,
a je to voda, je to moře!
Živá i mrtvá.
Měkká i tvrdá.
Sladká i slaná.

Sama sebou překonána...
Autor Inge, 15.07.2013
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí