SBOHEM MLÁDÍ

SBOHEM MLÁDÍ

Anotace: Aby ses nemusel

K datu narození
volné veršování
právě je k mání
Teď nás zmámí

Každý tajně listuje
občas v kalendáři
kdy nastane čas
poklidného stáří

Však to psáno není
dokonce ani v snáři
Přijdou ty okamžiky
a oči horečně září

Věčnost je to celá
pozvolné ukládání
přeměny jen těla
k “zimnímu“ spaní

Než dojde k rozpadu
je zde ještě mnoho
dost závazků nápadů
Dluhy nutno uhradit

Křivdy prominout
Všem se omluvit
Snad závěť vyrobit
O skonu nemluvit!
Autor RU 82, 20.07.2013
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí