Cesta do nikam

Cesta do nikam

Anotace: Ze sbírky: "Andělské tváře" - Jedna ze starších předělávek, i když v tomto případě se jedná o hlubší předělávku starší básně :-).

Sbírka: Andělské tváře

Cesta do nikam

 

 

Navenek tvrdý jako skála,

své city za optimismus a humor

schovávám.

 

Kariéru buduji,

žiji si dle předpokladů,

materiál hromadím

a myslí srdce zrazuji.

 

Ať dělám, co dělám,

ať nakupuji, jak nakupuji,

ať vydělávám, jak vydělávám,

ať snažím se, jak chci,

tam v hloubi mysli vím,

že cesta ke štěstí

to není…

 

***

 

Navenek tvrdý jako skála,

kariéru buduji,

ať dělám, co dělám,

stále mi schází

 

Tak dál kráčím životem

svou cestou do nikam.

A před štěstím a láskou

nevědomky

utíkám.

 

 

Autor Miro Sparkus, 24.07.2013
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí