Život

Život

Anotace: .

I život může být se šťastným koncem
I život najednou svůj smysl má
I život dokáže pomocí touhy
ukázat na kterou cestu se dát
Ti lidé...Kde se tu vzali? Proč jdou sem?
Lidé, ve snaze zastavit čas
Jestli zbyde...S šedavým vlasem i vousem
Kéž by jen šlo život promarnit zas
I život může každá chyba změnit
I život dokáže vyjít jak má
Žít život na plné obrátky
Na konci není světlo...Je tam tma
Ti lidé, kteří tu žili jen v domnění
Lidé...Jsou jich tu mraky...i víc
A co zbyde? Životy na prach se promění
A z celého života nezbyde nic..
Autor Manni3, 27.07.2013
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí