(NE)MOCI

(NE)MOCI

Anotace: návštěva občasných myšlenek "proč" a "co by bylo, kdyby" ...

Jak přetěžko poznat
přetěžko mít rád
odloučit
nechat být
nepochopit snad
ne přijde
bez moci…

moc se ptát
moc se smát
není bolest
tak nač se bát
všeho co čeká nás
všeho co už bylo
nemoci vše moci
„poté“
Autor Shaznay Heavy, 30.07.2013
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí