Chudák Jíra

Chudák Jíra

Anotace: Život je pes.

Nemá štěstí chasník Jíra,
chalupu má samá díra,
na zahradě u vozu,
přivázanou má kozu.

Stěžuje si koze Líze,
že na něj doléhá krize,
moc ho život nebaví,
srdíčko mu churaví.

Není děvče, není láska,
na čele hluboká vráska,
slza stéká po líčku,
v duchu svádí Maričku.

Do chlívku pak kozu žene,
ta jen mečí poděšeně,
obíral se jistým cílem,
teď je Jíra zoofilem.
Autor Psavec, 30.07.2013
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za to můžou ženský!, že mu nedaly!:-)

08.08.2013 14:11:31 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí