Relativnost relativna

Relativnost relativna

Anotace: Relativnost relativna

hledám podstatu života
ale nacházím jen prázdnotu
věčně znechucený poeta
co přetočil každou hodnotu

ale rub ani líc
nejsou vítěství
jaký mám cíl ?
čeká mě šílenství ?


vede někam cesta ?
či nikam nevede
všechno jsou jen gesta
nechci tě osude

může něco vzniknout z ničeho ?
je naplnění víc než prázdnota
měl bych se na to zeptat Nietszcheho
jestli mě nečeká už jen temnota

Možná mě nečeká už ani ona
a všechno je vážně relativní
možná je všechno jenom clona
a já bych měl být víc pozitivní

najdou na všechny otázky odpovědi ?
které mě na dlouho zahřejí na duši
a já nebudu muset ke zpovědi
že s bohem nejsme dobrý kámoši
Autor ostuda lidstva, 04.08.2013
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí