Obelstěná

Obelstěná

Anotace: ... jsem nožík-rybička, a když se koukáš pod víčka, jsem ospalá písnička ...

Kdybys byla sestro tady,
vzala bych si tě do parády!
(jako vážený člen porady)

Zatím sil mi ubývá,
tak si zpívám za živa:
"Jsem sama k sobě trýznivá?"!

Ale až ten pravý zazpívá,
já budu rázem vášnivá,
a tak to bývá / nebývá,
když člověk Boha prosívá
a Bůh pak zrní prosívá.
Autor Inge, 09.08.2013
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: danaska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí