MILUJI ŽIVOT

MILUJI ŽIVOT

Anotace: Někdo se ptá, co Múza šeptá

Miluji život
ženy děti
Chcete věděti
co snad ještě

Tak obyčejné
kapky deště
Jsem-li v suchu
lahodí mému uchu

Do vody mohu
zanořit i nohu
jak se to stává
Jsem kus chlapa

Ženy pro muže
jsou slabina
Každá svůdná
zralá malina

Jedna krásnější
než mnohá jiná
která přednější
Až nás to dojímá
Autor RU 82, 14.08.2013
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí