Portál ven

Portál ven

Anotace: Smrtka je prdka ale fantazie je krásná víla :)

Nebaví mě realita
radši nějakej sen,
bral bych kurec portál
jímž bych vypad ven.

Nebavim sám sebe
ani vzduch co dýchám,
nebavěj mě "dobrý" rady
který občas slýchám.

Vyslech bych si osudovou
svez se tobogánem pekla
rozdal karty osudu
s čertama si zahrál betla.

Zesměšnil bych rohatýho
udělal z něj vola,
nevsadil bych nic jinýho
než jen duši z kola.

Vybarvím tvé realitě
svůj bizarní svět,
kámen kterej lidstvo tíží
odvalil bych hned.

Zafidlal bych na housličky
do očí se vysmál smrti,
zavřel dveře na věčnost
popřel pravdu co nás drtí.
Autor ZENITZERO666, 16.08.2013
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: divoska_jaja, sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V básni je cítit rebelství, jsou v ní zajímavé obraty na které mé uší slyší, za ně dávám T.

16.08.2013 06:59:48 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí