NEVESELÁ

NEVESELÁ

Anotace: Když odloučení mění lásku v žárlivost. Birmingham, velikonoce 2013

Tys tam nebyla já tu stál
Před černošedym nádraží
Možná že jsem se pousmál
Slza se v oku odráží

Fakt nebylo mi veselo
Pak havran řekl nikdy víc
Co rostlo v srdci zmizelo
Kdo chce mít všechno nemá nic

Tak šedí světa táhnu dál
Jsem zase sám bez tebe
Snad kdysi jsem Tě miloval
A slza v oku zazebe

Hada si hřáti na hrudi
Se prostě občas povede
A než se ze snu probudíš
Už bejvá pozdě a zle je
Autor jondys, 16.08.2013
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy to tak chodí, to je pravda...

16.08.2013 09:45:00 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí