Nenávist

Nenávist

Anotace: .

Nenávist pod milým úsměvem skryta
Nenávist ke všemu, co stojí v cestě
Překážka bude dost surově zbita
Žádnej bordel, dokud budeš v mým městě
Celou dobu budu sledovat tebe
Jak se mě pokoušíš obelhat, šmejde
Zařaď se už mezi peklo a nebe
A opovaž se fňukat, že ti to nejde
Nenávist pod milým úsměvem bývá
Poznám, když někdo se jen mile tváří
Kouká jim to z očí, stačí se dívat
Dobře je znám...jsou to skety a lháři
Jejich falešnou hru dál hraju s nima
Jen abych pochopil, co mají v plánu
Jsem bezcitný a chladnější, než zima
Ty budeš litovat...počkej, až vstanu
Tahat mě za nos...co jsi tím sledoval?
Myslíš, že ti na ty trapné lži skočím?
Nikdy jsi nesplnil nic, co jsi sliboval
Svým pohledem vyhýbáš se mým očím
Měl by ses naučit lhát trochu líp
Nejsem tak hloupej...jsem na vyšším levelu
Kdybys věděl, neřekneš ani píp
Už jsem potkal spousty takových zevlů
Až na to budeš mít, tak se sem vrať
Troufáš si na příliš veliká sousta
Jsi neschopná nula...radši se ztrať
Vem tě čert...tak jako doktora Fausta
Nenávidím lidi jako jsi ty
Nenávidím vás...jste odporní zrádci
Nenávidím takové parazity
Kdyby jste vládli, jste neschopní vládci
Nevidíš si ani na špičku nosu
Od samých lží se ti od pusy práší
Žít v opovržení...to je tvůj osud
Má sladká pomsta se nad tebou vznáší
Tak dlouho bosou nohou hada dráždíš
Tak dlouho a beztak ti nedochází
Že cestu do pekla před sebou dláždíš
Zjevně ti logické myšlení schází
Řežeš si pod sebou větev....jsi v pasti
Můžeš se jen modlit, ať nebolí to
Doufám jen, že máš dost hojivé masti
Můžeš si za to sám...je mi tě líto..
Autor Manni3, 17.08.2013
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se nedá číst...

17.08.2013 13:28:45 | Nikotin

No tak to nečti;) Taky z toho nejsem dvakrát nadšenej....ale bohužel je to součást mé psychoterapie

18.08.2013 05:19:29 | Manni3

Uveřejnění je taky nedílná součást?

18.08.2013 13:43:31 | Nikotin

To ti opravdu tak překážím? Asi se hodně nudíš, co?

18.08.2013 14:04:36 | Manni3

To je zase součást jeho psychoterapie.

18.08.2013 14:15:59 | Cikáně

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí