Odcházíš

Odcházíš

Anotace: O smrti bližního.

Vím brzo mi odejdeš
a už nic nebude.

Budeš mi chybět,
ale nic než vzpomínka nezbude.

Budeš, tam nahoře.
Já tady dole.

Vždy jsi mě chránila
a byla naděje moje.

Teď mi nezbývá než zbohem ti dát.
Věčný odpočinek ti přát.

Ale poslední pohlazení
se těžko dává.

Život přidchází a odchází,
to už se stává.

Přesto nechci tě nechat jít.
Ale nikdo navždy nebude žít.
Autor Dissona, 19.08.2013
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také mne podobné chvíle potkaly,
smutek odchází pomalu,
a stále za sebou nedovírá vrátka...

19.08.2013 15:31:33 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí