MINIATURY 27

MINIATURY 27

Anotace: Básně, spíš říkánky, z pomyslné čítanky

Myslím na tebe můj anděli
i na jiné jsem-li v posteli
jen kdyby jste se nestyděly
Muže zdravím jako v neděli
Vzpomínám - abyste věděli

Zle míněné hodnocení
nikdy k ničemu nebylo
Tak zas ani dnes není
Pozadí je v předklonu
Očekává vaše políbení

V popisovaný den
byl pozdní duben
Šel kol kedluben
Dostal na ně chuť
a tak buď jak buď
Tovar omáčkou zalitý
je jídlo prvé kvality

Někdy bych chtěl
někam se schovat
třeba pod postel
tiše se chovat
k neodhalení
když jiné řešení
po ruce není

Pamatuj, že pocit těla chladu
může být z nevyspaní či z hladu

Šli nad dvorem
s hlavami nahoru
Při troše humoru
volali už sborem
stejně ten či i onen
"Prosíme ale honem
čaj se zázvorem!"

Ze všech mých rán
abych nebyl sám
jedu na oprám
kde mám prám

Ať píši o čemkoliv
třeba dnes v neděli
zůstávám jen natolik
„básník“ denní šedi
Autor RU 82, 23.08.2013
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí