MINIATURY 28

MINIATURY 28

Anotace: Básně říkánky, z pomyslné čítanky

Přiznání
Snad vás ani
sebe nematu
píši-li tak přání
jak z automatu

Chybí zde také etika
tebe se jaksi netýká
Už snad nereptej
na nic se neptej
když tak jen šeptej
Jinak dobře se měj

Musíme
chytit každou blechu
ať nedělá neplechu
v žádném pelechu

Vdechnutým kozím prkem
chlév opustili snad úprkem
Jako když kdysi psali brkem
Úmorná práce šla jim krkem

V pozdní hodině
nevázaně a hravě
dokonce i nevinně
píšu a píšu právě
při víně jen o víně

Snad v zimě
není tak
chladno
ani v bytě
když nesedíme
a snadno
pohybujeme
se jen hbitě

Milenec
Věděl muž je rozsévač
a žena má úrodný klín
Proto vzrušený občas
k úlevě stříkal Otrivín
(kapky do nosu)
Autor RU 82, 03.09.2013
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí