Obyčejné věci

Obyčejné věci

Anotace: Nic nového... :)

Venku pršívá, když mraky se stáhnou -
slunce se schová a přestane hřát.
Staří lidé co v kolenou slábnou -
učí ty mladší pevně stát.

Všichni na světě jediné víme -
a je zbytečné se bát.
Že svá těla do hlíny položíme.
Ať chcem či nechcem -
je to tak.

Na svých zahradách sázíme stromy -
v kmenu letokruhy sčítají čas.
Pro svoje rodiny stavíme domy
s péčí a láskou sídlící v nás.

Riskujem, když se o moc hraje -
v nenávisti ránu umíme dát.
Holt lidské bytí má ostré kraje
tak nepohrdej je o co stát...
Autor Scream, 04.09.2013
Přečteno 441x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Jozef Bojanovský, zdenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

04.09.2013 23:26:33 | Elssir

Děkuji. potěší

04.09.2013 23:27:32 | Scream

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí