Včera a dnes

Včera a dnes

Anotace: Když člověk nečekaně procitne....

Včera a dnes

Ve sklenici od vína
pravda mě objímá,
v láhvi od Beama
pláč mě dojmá.
Po noci kalné
těžký je vzduch,
za dveřmi stojí
tvůj nový Bůh.
V ulicích nastal
nevídaný ruch
a s námi se uzavřel
nekonečný kruh.
Autor Ywett 66, 05.09.2013
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí