MINIATURY 29

MINIATURY 29

Anotace: Básničky a říkánky, z pomyslné čítanky

NEDOHLÉDNU
Z okna se dívám na hory
jejich nekonečné obzory
Jsem zklamaný lidský tvor
nedohlédnout až za obzor

SÁM A SÁM
Pozoruji rej plachetnic
Sám sebe se tak ptám
co z té podívané mám
Řekl bych že zhola nic

Přesto jim aspoň zamávám
Bez nálady stále nic víc
Bez domova a stále pryč
Je zlé je být sám a sám

NEZAMĚSTNANÍ VZDĚLANCI
Nejstarší děti
na celé Zemi
mezi všemi
máme dnes
díky ODS

V kapse s diplomem
kam chvátat honem
pár let „na chvilku“
máme tu maminku
Jak klidný spánek
má náš „mamánek“
Autor RU 82, 12.09.2013
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí