plavení koní

plavení koní

Anotace: ...

Ve světě andělů
Tiché lásky
Krajinou bezhlasou
Bez otázky

Nočním souzněním
Doteků hvězd
Slzavým údolím
Plachých cest

Plavení koní
Bezuzdné ržání
Bělostné páry
Krůpěje mihotání

Oparem mizení
Bezčasných světů
Proletem bez křídel
Návraty bez návratů
Autor zdenka, 14.09.2013
Přečteno 539x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1, Kaitlynn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí